Grondwerken

TTO Sloop & Infra heeft vergaande ervaring op het gebied van grondwerk. Denk hierbij aan het compleet verzorgen van het grondwerk voor nieuwbouwprojecten, wegenaanleg, rioleringen en cultuur technische werken.

Ook voor tank- en bodemsaneringen bent u bij ons aan het goede adres. Door onze kennis en ervaring kunnen wij voor u een sparringpartner zijn in het bepalen van alternatieven of andere mogelijkheden om hier efficiƫnt mee om te gaan. Ook voor moeilijke en kleinschalige projecten kunt u een beroep doen op de know-how van TTO Sloop & Infra.

Wij maken gebruik van reguliere en speciale projectmatige aangepaste grondverzetmachines. Deze kunnen worden voorzien van hulpstukken, zoals bijvoorbeeld een verlengarm. Wij zijn als geen ander in staat om in eigen beheer onze machines op specificatie aan te passen, zodat het productieproces van de opdrachtgever – zoals bijvoorbeeld de levensmiddelensector – zonder onderbreking doorgang kan vinden.

TTO Sloop & Infra is daarnaast trotse bezitter van machines die door hun zeer geringe afmetingen zelfs machinaal werken toelaten, op plaatsen waar normaliter alleen handwerk mogelijk is.

 Bekijk Grondwerk projecten