Grondwerken

TTO Sloop & Infra heeft vergaande ervaring op het gebied van grondwerk. Denk hierbij aan het compleet verzorgen van het grondwerk voor nieuwbouwprojecten, wegenaanleg, rioleringen en cultuur technische werken.

Ook voor tank- en bodemsaneringen bent u bij ons aan het goede adres. Door onze kennis en ervaring kunnen wij voor u een partner zijn in het bepalen van alternatieven of andere mogelijkheden om hier efficiƫnt mee om te gaan. Ook voor moeilijke en kleinschalige projecten kunt u een beroep doen op de knowhow van TTO Sloop & Infra.

Wij maken gebruik van normale en speciale projectmatige aangepaste grondverzetmachines. Deze kunnen worden voorzien van hulpstukken, zoals bijvoorbeeld een verlengarm. Wij zijn als geen ander in staat om in eigen beheer machines op specificatie aan te passen, zodat het productieproces van de opdrachtgever, zoals bijvoorbeeld de levensmiddelensector, normaal door kan gaan. Hiervoor beschikken wij over specifieke elektrische machines.

TTO Sloop & Infra is trotse bezitter van machines die door zeer geringe afmetingen kunnen werken op plaatsen waar normaliter alleen handwerk mogelijk is.

 Bekijk Grondwerk projecten